Botenwacht

“Kroezen Scheepstechniek” zet zich al enkele jaren in voor Botenwacht met als doel de gestrande klant snel en vakkundig te helpen. Jaarlijks helpt Kroezen Scheepstechniek ruim 100 passanten weer op weg, of het nu gaat om een verstopt brandstoffilter of een lekke cilinderkoppakking, Wij zorgen ervoor dat de klant spoedig zijn vaart weer kan vervolgen.
Touw in de schroef wat tot grote schade kan lijden, zie hier een uitgescheurde uithouder.
Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de eerste en enige landelijke pechhulp organisatie voor de pleziervaart. Naast de vele particuliere leden maken ook verzekeringsmaatschappijen, jachtmakelaars, jachthavens, botenbouwers en zelfs de KLPD en Waterpolitie gebruik van onze landelijke pechservice voor de boot. Botenwacht Nederland is dan ook niet voor niets de officiele pechhulp organisatie voor de pleziervaart.
Service vrachtwagen
Speciaal ingericht met de meest uiteenlopende gereedschappen en onderdelen
Kroezen Scheepstechniek beschikt als 1 van de weinige steunpunten van Botenwacht over een hulpverleningsvaartuig!! Dus ook voor pech op het water!!
Share by: